“A boltív két egymásnak támaszkodó gyengeség, melyből végtelen erő keletkezik.”

Leonardo da Vinci

Coaching - Partnerek

“Az értelem társaságba kívánkozik…”

Horváth Imre

executive és business coach

Leader & CoachCoaching

A coaching a vezetők, a kulcsemberek egyénre szabott fejlesztése, támogatása, a személyes kompetenciafejlesztés egyik leghatékonyabb formája.

Leader & CoachBusiness coaching

A középvezetői szint és a kiemelten fontos szakemberek fejlesztése, támogatása, középvállalkozói körben is.

Leader & CoachExecutive coaching

Az executive coach jelentős és elismert szakmai és vezetői múlttal rendelkezik. Ügyfelei között részben vagy kizárólag elsőszámú vezetők, illetve felsővezetők találhatók.

Leader & CoachAhogyan én coacholok

Leader & CoachAmit a coachingtól kaphat

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREK

Együttműködő partnereimnek olyan társakat választottam, akikkel egy szakmai nyelvet beszélünk, ugyanakkor nagyon különböző és színes szakmai háttérrel rendelkezünk. Akiknek a szakmai felkészültsége és elkötelezettsége nem hagy kétséget maga után.

Magyari ÉvaMagyari Éva

Menedzsment – üzleti tanácsadás szakirányon végzett közgazdász. Multinacionális cégeknél dolgozott vezetőként, majd tanácsadóként és interim menedzserként. E tapasztalatokkal, a tanulmányai során szerzett tudással, az üzleti gondolkodók gondolatait ismerve, személyiségével kíván segíteni.

Évek óta foglalkozik az interim menedzsmenttel, egyik szakterülete az interim menedzsment szolgáltatás során nyújtott coaching. Az iparágakat illető szakterületei: FMCG szektor, gyógyszeripari szektor, logisztikai szolgáltatói szektor.

Chrenóczy-Nagy JuditChrenóczy-Nagy Judit

Közgazdászként és angol nyelvi szakfordítóként végzett. Közel két évtizedig dolgozott az egyik legnagyobb multinacionális egészségügyi vállalatnál marketing és compliance területeken vezetőként.

Jelenleg szakértőként működik közre compliance területen Magyarországon és más EU tagországokban. 2010-től business coachként is tevékenykedik. Fő szakami érdeklődési területe a tranzakció analízis és annak alkalmazása a coaching folyamat során.

Alapító tagja az International Coach Federation magyar tagozatának és a Magyar Coach Egyesületnek.

————————————
Szellemi együttműködő partnereimnek tekintem a XXI. század olyan meghatározó jelentőségű gondolkodóit is, akik nagy hatással voltak és vannak felfogásomra, arra a módra, ahogy coachként a vezetők helyzetére, a mindennapi életben az emberek közötti kapcsolatokra tekintek.

www.thinkers50.com