“Ha hiszed, hogy képes vagy rá,
sikerülni fog.”

John C. Maxwell

coaching

“Aki új tájakat akar felfedezni, át kell vészelnie, hogy nagyon sokáig nem lát biztonságos partot.”

A. Gide

executive és business coach
Kelló Éva, executive és business coach
Miért lettem coach?
Számbavettem értékeimet, képességeimet, tapasztalataimat, tulajdonságaimat és sikereimet. Megfogalmaztam, mi az, amit szenvedéllyel csinálok, mi az a munka, amit nem tudok nem végezni, amihez kapcsolódóan szívesen olvasok, szívesen tanulok, amiről lelkesen mesélek. Megértettem, mi mozgat. Így találtam meg azt a hivatást, ami örömöt szerez. Amiben értékeimet, személyiségemet és ezek hiteles kommunikálását munkaeszközként használhatom.

BEMUTATKOZÁS

Közgazdász végzettségemet a Közgazdaságtudományi Egyetem pénzügy szakán szereztem.

Az egyetemen másodszakként a szociológia szakot is elvégeztem.
Pályafutásom során megtapasztaltam a hazai kutatói és oktatói létet.
Ösztöndíjasként tanultam külföldi egyetemen. Foglalkoztam kereskedelmi bankban vállalkozások finanszírozásával.
Dolgoztam induló vállalkozásnál, közepes méretű és nagy szervezetben. Megismerhettem ezek működési sajátosságait. Tapasztalatokat szerezhettem a versenyszféra, a multinacionális cégek és az állami szektor működési és értékrendi különbségeit illetően.
Részt vettem nemzetközi szervezetek munkájában.
Több mint 15 év vezetői (gazdasági igazgatói, pénzügy-számviteli ügyvezető igazgatói) múlttal rendelkezem. Átéltem a vezetői lét helyzeteit, kérdéseit, sikereit és buktatóit.
Választ kellett adnom a karrierváltás dilemmájára és szembenézni következményeivel. A karrierváltás részeként újra iskolapadba ültem és új szakmát (coach) tanultam. Új szakmámról diplomát, majd további minősítést szereztem. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem HR Business Partner posztgraduális képzésén diplomamunkámat írom.

Jelenlegi hivatásom és foglalkozásom: executive és business coach.
2011-ben elnyertem “Az Év Coacha” díjat és egy kutatás eredménye szerint a 30 legismertebb magyar coach egyike voltam (ELTE, 2011). 2014-ben az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent a Coaching alapok és irányzatok c. kötet, melynek ötletgazdája, szerkesztője és társszerzője voltam. Oktatok coach képzéseken, vállalati vezetőképzéseken. A felsőoktatásban vendégoktatóként előadásokat tartok. Publikációim jelennek meg off- és online szakmai felületeken. Konferenciákon adok elő.

Az Üzleti Coach Egyesületben az Etikai Bizottság elnöki tisztét töltöm be. Részt veszek a Magyar Coach Szervezetek Szövetsége Etikai Tanácsadó Testület munkájában. Tagja vagyok az ICF Magyar Tagozatának.

Családanyaként és feleségként huszonnyolc éve élek boldog házasságban. Személyemben e szakmai elméleti tudás és gyakorlati tapasztalat, valamint személyes életpálya áll az Ön, illetve az Ön cége rendelkezésére. Éljen vele!

Kelló Éva
executive és business coach
AZ ÉV COACHA 2011, ICF HUNGARY
A Coaching alapok és irányzatok c. kötet ötletgazdája, szerkesztője és társszerzője